Pages

teman-temanku ~

Tuesday, November 30, 2010

tag MEEN ;)

15 RANDOM THINGS ABOUT ME !


1. suke seNyuM..yes dats me,,sangat suke senyum...tataw nape..senang hati bilemane dapat melemparkan senyuman..penah kat skolah dulu ade member kate "kau mcm xde problem jep,,suke tgk life kau" haha yelah xkan nak wat muke stress jep 24 jam! bek aq senyum even ade problem..;)

puas hati bile dapat senyum..^_^

2. suke mElihAt aLam !..memang sangat suke melihat alam semulajadi,,sangat tenang pabila melihatnye..;) kadang" bile tgk alam kite akan rase dunia nie kite yg punye...lagipon kite tau an lau tgk mende" ijau nie,,,kite akan rase sangat bahagia..;) && sangat berharap suatu hari nnt,,dapat menerokai alam semulajadi dgn membawa DSLR kepunyaan seniri hehe..^_^

tenang kan tgk alam?? ;)

3. cEpat bOsan !..haa,,yg nie memang x bley nak dpt dielakkan...tataw nape,,aq memang sng sangat rase bosan...kalau korg rapat ngan aq,,,aq x terlampau addicted dgn game2 yg membe men,,,even rase seronok pon,,skejap kep aq try then trus rase bosan haha...ades,,harap" dah jadi cegu nnt,,aq x cepat bosan ngan anak murid..^_^

hahaha ;)

4. baNyak caKap !.. haa yg nie memang x bley nak elak,,,suke sgt cakap...sampai kdg" 2 mngeluh sendirian coz letih bercakap ngahahha :P tp best woo bercakap haha dapat ilang stress haha,,,tp x la gile sampai cakap sensorang..haha

5. suKe hAiwan ~.. entry sebelum nie ade aq cakap yg aq sangat suke akan haiwan" peliharaan..yes sangat cumil mereka" itu hehe...&& akan tetapi,,haiwam tersebut akan malas dicuci sekiranya kemalasan yg amat sangat timbul dalam diri hahah :P

6. peMalaS !.. yang nie memang sinonim dgn diri aq,,haha tataw nape kat umah,,mak mesti asik berleter jep coz sifat kemalasan yg ditunjukkan oleh aq sangat menjadi" haha..tp biaselah kan malas hehe...tp harus diubah sifat ini untuk menjadi manusia yg berjaya ! yeah hahah :)

7. giLa tiDor !...yang nie memang best woo bile kite wat...memang sangat mudah terpengaryh bile melihat org len tido haha...ntah la...dr zaman skolah lagi,,,sangat menggilakan tido...walaupon dh tidor lame,,,rase sangatlah mengatuk hahah -_-"

best woo tidor haha ~

8. suKe berjALan !.. yang nie memang x bley elak la...lau ade jep duit dalam poket,,konpem akan keluar ngan member"..x kesahla wat pape kan...janji keluar,,,xdelah asik duk terperap je dlm bilik 2 haha...tp kalau mengantuk sangat,,tidor lagi penting dr berjalan heheh :)

9. gila cerita HanTU !.. haha lawak an...tp x dinafikan memang sangat menggemari cerita" seram...walaupun perasaan yg sangat takut ade dalam diri haha...betui aq memang sangat yg penakut,,,tapi naluri hati tetap nak tgk cerite hantu,,,hantu paling aq takot pocong la haha :P

10. TiDak suke !..haa ape yg x suke 2?? haha..aq nie,,memang x suke dgn manusia yg suke bermuka" && sangat bangga dgn apa yg dye ade...memang bagus lau nak bangga dgn diri seniri tp agak"LA an...sket" bley jgn lebey" hahah OKAY ?

11. iKan PaTin !.. hehe aq sangat suke ikan patin masak tempoyak...best woo...memang kalah la MEKDI, PIZZA, KFC, WENDYS...ikan patin masak tempoyak lagi terbaik wok dr korang hahah ;)

terbaik kan?? haha

12. sUke beRkawaN tapi mAlu !.. heheh..betui,,,aq sangat suke berkawan dgn ramai orang...tapi malu nak tegur...tapi bley jep nak tegur dulu..&& sangat x memilih kawan...berkawan jep dgn sesape yg nak berkawan dgn aq..;)

13. hOrmat oRang Tua ~yes ! yg nie memang aq kene jage,,,kalau x hormat org tua,,diri rase x tenang babe...memang islam ade sebut yg muda perlu menghormati orang tua ! so y not kite x ikot?? kann?? memang perlu utk menghormati org tua,,;)

14. nOveL !..haha nie memang hobi aq hehe,,yes sangat suke membace,..x kesahla pape...tapi novel la paling suke bace...tapi x layan sangat novel jiwang hehe..yg pasal hidup seseorang n adventure layan la jugak...;)

15. addicted muvie !.. yg nie memang my feberet la der...suke tgk muvie..weekend pon selalu la tgk wayang ngan member...x pon donload kat SYOK.ORG then layan ngan member hehe..tapi skrg ngah addicted ngan hindustan hehe...best wo layan hindi haha ;)


penulis punya diri ~ ;)

ok aq ase 2 je kot...dah kate 15 so 15 jela aq wat haha,,,akhirnye siap jugak tagged yg disuruh oleh WAN NORYAZMEEN setelah hampir sebulan mengguhkannye hehe ;) 
sekian...

p/s: kepade aindalila,nabila syazween,atiqah bell (3 tag yg same) & akucutesieyh,,tagged anda belum saye buat lagi huhu,,,ade mase sy wat ye,,;)

2 orang menjerit:

SapaSapaJerLahhhh said...

ikan patin tempoyak mmg SYIOKKKKKKKK la wan....:D

ketabahan hati wan ! said...

betui 2 hahaha sangat sodap ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...