Pages

teman-temanku ~

Monday, February 28, 2011

black month ~

aisey,,,lama sudah meh tidak update blog,,,maafkan gua incik blog..;) bukan niat untuk melupakan kau tapi hanya mase yang menjadi penghalang **jiwang seyh wakakak :P
abaikan,,haha emm at last,,dapat gak aq menconteng-conteng incik blog yang dh lame kesepian,,,sebenaunye,,nak dijadikan cerita,,permulaan tahun 2011 menjanjikn banyk pengalaman pahit manis untuk syazwan sanosi...SANGAT ! kenapa ? sebb semuanya kene dilalui dgn sedikit ketabahan dan kekuatan..;) apa yang nak dikongsikan kat sini,,tahun nie bahu aq jadi bertambah berat dgn bebanan dan tanggungjawab yg diamanahkan,,so kene pandai bahagikan mase utk tetap jadi yg terbaik diantara yg terbaik...adoii... emm berbalik kepada tajuk yang aq tulis.." BLACK MONTH" hahaha nape ? sebab adelah sebabnye wakaka...
black month kat sini aq nak fokuskan kat bulan 3 yg akan menjengah lebey kurang 4 jam dr mase aq type nie la...tapi aq ase bulan 3 agak mencabar dan akan aq tempuhi dgn penuh sukses iA ~ amin..;)


kat sini aq nak nyatakan takwim aq untuk bulan 3...


minggu pertama bulan 3...


- KOT ( Kejohanan Olahraga Tahunan) **bz dgn senam seni
- minggu inovasi **akan cube memainkan peranan..
- berBIG (Bina Insan Guru) di pulau pangkor 4 hari 3 malam


minggu kedua bulan 3...


-pulun menyiapkan asiment...** PTV terutamanya..


minggu ketiga bulan 3


-bercuti seminggu..**tak la bercuti sangat..
-akan ke kelantan.. ***berSBE..(School Based Experience)


minggu keempat


- seminggu dikelantan untuk berSBE..
- cuba menyiapkan dan mengkaji pelajar2 dan sekolah mengikut arahan tugasan...
**kat kelantan amik kesempatan bersoping ! yeah haha :P


harapan...semoga segala aktiviti yang akan berlangsung akan dihadapi dgn jayanya...                           iA amin ~ ;)


sekian ~






mood : keletihan bersenam seni

4 orang menjerit:

ad said...

GO WAN GO..!

alyaa majid said...

comel , buat sbe kat kelantan ke ? huish , jauh nyer . hoho . baidewey , kampung ko kat klantan ke ? hehuu ~

secerah siang said...

bz nyeee ko melllll ! tapi macam best lah . banyak melancong . tehee . besaba dengan dugaan okayh :)

ketabahan hati wan ! said...

ad : tQ hehe ;)
cemoh : yup2 wat kat kelante,,,ikut membe kelas hehe...emm kg aq memang kat kelte pong hehe ;)
nisy : hehe best memang best tp letey hehe..iA aq cube besaba hehe TQ..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...