Pages

teman-temanku ~

Sunday, May 15, 2011

bile nak stady je,,otak mesti ke laut..-_-"

Assalamualaikum semua ! FIGHTING ! **nak bg semngt kat diri sendiri,,,actually,,skrg nie study week..hari nie dh 15 mei,,exam 19 mei,,,mmg jangka masa yg panjang lagi utk aq yg jenis study last2 minit,,tapi,,kalau lah aq nie jenis yg rajen.. "KALAU", mesti dh bnyk tajuk aq bace,,adoi,, -_-" **wan kau kene ade effort ! haha..ckp je kalau x buat,,x menjadi la wei !...okay2 aq cube,,bukan ape,,subjek aq nak exam ni mcm memerlukan seseorang itu bnyk membca..keempat empat paper yg nk exam nie sume kene bace betul2,,,**nape la x bley jawab ikut logik..:P ngaha...kalau lah jawab ikut logik,,baek kau bukak IPG kau sendiri syazwan oi ! haha..:P kepada subjek "falsafah pendidikan" "perkembngan kanak2" ''Pendidikan Teknik dan vokasional" && "Teknologi bahan binaan" mudah-mudahan kau cepat masuk dalam otak aq nie bile aq bace...jgn ngade2 tanak masuk plak..:P okay 2 jep cerita utk hari nie..sekian ~


bile nak study je,,mesti nak termenung ke luar tingkap..-_-"


bile nak study jep,,mesti otak ke laut..:P




terima kasih kerana membca ^^


mood : kemalasan tahap maksima ~

2 orang menjerit:

Eqa said...

wewwiittt. haha :P

ketabahan hati wan ! said...

cehh haha...jgn tegur ! :P haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...