Pages

teman-temanku ~

Saturday, June 11, 2011

cukup ke kalau seorang cikgu hanya mengajar ?

hey semua blogger ! aq nak tanye pendapat korang. soalan dye mcm tajuk entry nie. cukupkah seorang cegu itu hanya mengajar ? tanpa mengambil berat pasal latar belakang pelajar ?



mengajar dan terus mengajar ?

soalan nie bukan ape, aq tertarik dengan bicara seorang pelajar nie yg mengatakan bahawa, cikgu jangan busy body sangatlah ! amboi.. tak bley bla kan ? budak2 zaman sekarang, makin berani ~ cabaran guru baru semakin hari semakin banyak ~ sekian, wassalam ~

p/s : kalau rajin, bagilah pendapat ^^

terima kasih kerana membaca ^^

mood : terkilan ~

13 orang menjerit:

cik gege said...

amt perlu.kerana background student mempengaruhi sikap dia kat sek..=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

ketabahan hati wan ! said...

setuju ! hehe tulah kalau kite tak ambik perhatian, dorang kate cegu tak concern. kalau cegu concern, kate cegu busy body...haish hehe

EiZaRaZiErYa said...

ahahhaa...sokong ckp wan~ budak2 skg ni memang cmni lah wan~ ^_^

ketabahan hati wan ! said...

hehe 2 la sabar jela kan ^^

adwafarahin said...

bdk2 skrng nie haihh melampaunye lah

kadang2 cikgu x bole biarkan,diorang akan tegur yg mane x btl tp lain plak yg diorang dpt..haihhh ape nk jd la kan

semoga cikgu2 tabah la ngan perangai bdk2 skrng

ketabahan hati wan ! said...

emm tulah...insyaALLAH cuba tabah ^^

Freaky said...

x bole. patut amik tahu juga pasal pelajar tu.

ketabahan hati wan ! said...

yup2 tapi budak2 skrg banyak bunyi -_-" nakal x bertempat ~

syrupmasin said...

mane bole..cikgu kene la busy body..baru meriah :)

ainol akasyah said...

budak2 sekarang ni ape la nak jadikan.

ketabahan hati wan ! said...

setujuuuuu !!!! hehe

shiema sufian said...

budak budak sekarang nieyh biadap.huhu

shiema sufian said...

budak budak sekarang nieyh biadap.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...