Pages

teman-temanku ~

Tuesday, June 14, 2011

nasi kerabu idaman hati~

hai semua blogger ^^ pernah makan nasi kerabu x ? hehe nasi kerabu nie memang besh la. feberet kot haha..tapi kepada yg tidak sukakan sayur, mungkin sangat anti dengan nasi kerabu kenapa ? sebab banyk sayuuurrr haha :P nasi kerabu kalau best, makan dengan keropok, telor masen && daging @ ayam bakar..pergghh mantop..cubelah hehe **nak kawen dengan perempuan yg pandai buat nasi kerabu jugak boley ? haha..sekian, wassalam~




terbaik kan ? haha

**sumber dr abg google,.
kalau aq, suke letak sayur dye bnyk2 hehe mantap ^^

terima kasih kerana membaca ^^

mood : sedapnye~

9 orang menjerit:

~HanAlia said...

pergghhhhh......sedap....

ketabahan hati wan ! said...

terbaik kan ^^

Munna said...

wan....nasi kerabu mmg gila feveret nih! tiap2 pagi beli tau,ada akak tu jual kat bwh flat...cpt je habis..mmg terbaik...^^

* Zaleta * said...

hadoiii wan..meleleh air liur ..hahaha..kalau kat labuan ni time pose je la ada...huhuhuhu

ketabahan hati wan ! said...

nasik kerabu memang terbaik hehe ^^

Siti_Cnt said...

wan post sikit nasi kat saya , dah terlior dah nih

zarulfarhana said...

uhhhh...sdap nie...

ketabahan hati wan ! said...

haha beli seniri :P ngahah

ketabahan hati wan ! said...

sangat sedap ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...