Pages

teman-temanku ~

Thursday, June 9, 2011

pujukan pak nil, selamatkan nyawa ~

sape yg x kenal paknil kan ? pengacara no. 1 Malaysia..emm aq memang peminat pak nil ! haha lagi2 dalam citer TOM-TOM BAK  haha..:P tapi pak nil memang suke budak2 ! same mcm aq hehe..:P eh melalut plak haha..actually terbace berita kat metro pasal Pak Nil nie jadi hero. dye selamatkan nyawa ade seorang pendengar radio yang nak bunuh diri coz masalah ngan along ~ dengan kemulian hati pak nil, beliau bagi 1000 utk bayar balik hutang ngan along tu. aq tabik spring , sama pak nil ! sangat baik pak NIL ! patutla ramai peminat hehe..budak2 pon suke kat pak nil hehe..siap menangis lagi kalau x dapat tgk pak nil dlm tom2 bak hehe..semoga pak nil sentiasa dimurahkan rejeki di dunia && akhirat ~ ! ^^ sekian, wassalam ~


sumber : metro ~



pak nil terbaik ~

terima kasih kerana membaca ~

mood : kagum dengan pak nil ~

4 orang menjerit:

Freaky said...

cayalah pak nil.. baik betol dia

siti cnt said...

HEBATNYA PAKNIL ~~
ALHAMDULILAH , SEMOG PAKNIL DIMURAHKAN REZEKI DAN DIBERKATI

* jom contohi PAKNIL ? *

SoLy SoLicious said...

waaahhh....baik hati sungguh paknil.....xsangka ade orang mcm die ni

ketabahan hati wan ! said...

semoga pak nil dimurahkan rejeki ~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...