Pages

teman-temanku ~

Sunday, July 8, 2012

rindukan semesta.

sejak akhir-akhir ni, tiba-tiba je aku rase mcm agak down. muke hepi tapi dlm hati rase mcm,,,emm mcm,,emm macam-macam ! entahla. lagi satu, dalam seminggu dua ni, aku asik termimpikan dan teringatkan semesta(sekolah aku dulu) semua kenangan dulu dapat aku ingat satu-satu. sampai terbawak dalam mimpi hihi. 16 mei 2012 hari tu aku ade tepon ustaz wan. wish hari guru & tanye pasal perkembangan semesta. tahniah kat ustaz sebab dah makin tinggi pangkat. syabas ustaz ! ;D tapi ustaz cakap, ramai guru baru. dye kata " syazwan, cepatla habiskan dua tahun belaja, lepastu dtg mengajar kat semesta." hewhew. saya mengajar sekolah rendah jela ustaz. mungkin xnak mengajar sekolah menengah yg mencabar tu hehe. kalau ade rezeki, insyaALLAH. saya cuba. papepon, zaman di SEMESTA sangatla indah. SEMESTA tetap di hati ! ;D


semoga semesta sentiasa gah di persada antarabangsa !

p/s : semoga ade rezeki utk kesekolah lagi.

terima kasih kerana membaca ^^,

mood : penat ~

6 orang menjerit:

vono man said...

gud luck belakang cg.. member always support member...

ketabahan hati wan ! said...

thanks brader ! :D

Noor Azreena Omar said...

aku pun mimpi kawan" semesta dua tiga hari ni :|

ketabahan hati wan ! said...

kite serupa azie ! ;D

Aishah said...

Time time duk hadap exam ni la teringat kat zaman sekolah.

ketabahan hati wan ! said...

gud luck exam ! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...