Pages

teman-temanku ~

Saturday, December 18, 2010

peganggu malam !

hype ! update lagi haha..takkan kubiarkan blog ini bersawang selagi aq x bz heheh :P okay entry kali nie aq nak story sket pasai peganggu malam...nak tau x ape?? sejenis perhiasan yg mana sangat diminati oleh kanak"..memang la cantik n sangat sesuai diletakkan didalam rumah untuk meriuhkan lagi keadaan hehe...tp agak" la kan,,,sensitiviti dye terlampau tinggi,,sampai menakutkan && mengejutkan org ramai..-_-" adoi...bende yg aq maksudkan ialah burung hiasan yg sangat sensitif pada bunyi n sentuhan,,,adoi,,kalau korang nak tau,,aq bersin pon nak berbunyi..ade satu malam,,aq tgk tv sensorg,,then tergerakkan alas meja..atas alas meja 2la terletaknye burung tuh..-_-",,x pasai2 berbunyi...terkejut la wei ! dh lah tgh feeling sensorang tgk crite mistik alam hitam**saje nak bgtau yg aq brani tgk citer hantu sorg2 hahaha :P..adoi,,,tak pasal2 tiap2 malam aq kene offkan suis burung tuh haha...lagipon kalau tutup suis bley jimat bateri an haha..ok tu aje rasenye...hehe 
sekian ~ ^^~


nielah peganggu ketenteraman awam..-_-"

p/s : jgn biarkan malam anda diganggu !


4 orang menjerit:

SapaSapaJerLahhhh said...

owh..burung nie...ari tu ayah aku nk beli time g johor, tp aku xbg...aku suh dy beli makanan utk aku...ag bguihhh

ketabahan hati wan ! said...

haha betui jugak kan..burung nieh ayah aq beli n adik aq,,tgk2 dh ade kat umah hehe...tp siyes peganggu haha..kene ttp suis dulu baru tenang nk tgk tv malam2 haha :P

SapaSapaJerLahhhh said...

haaa...kantoi ka pnakot...hahahahha....pdhal tukang gelak nie pon sme je penakot jugakkk...=P

ketabahan hati wan ! said...

cehh haha ta takot la...terkejot jep..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...