Pages

teman-temanku ~

Thursday, June 9, 2011

budak2 zaman sekarang dh makin beruntung ^^

kemajuan teknologi yg dikecapi negara kita makin hari makin bagus. aq bangga jadi rakyat malaysia ! hehe bukan ape, aq tgk budak2 zaman skrg, sangat beruntung. baru sekolah rendah, dah ade handset sendiri. yg tu okay lagi, kadang2 tuh, ade laptop sendiri. harapan mak ayah dorang besar utk melihat kejayaan mereka di masa hadapan dan menerajui negara pada masa akan datang. paling yg aq suka tgk kalau korang sume ade astro kat rumah, budak2 yang nak amik UPSR bley wat latih tubi kat satu channel dalam astro nie, kalau x silap aq astor tutor name dye..channel 601. wah gempak kan ? tyme kite dulu mane bley nak duduk depan tv bile nak upsr haha..duduk sekejap je kene marah then masuk bilik bace buku. **kadang2 pegang je buku, bace nye tak pon haha..:P so kepada adik2 semua, semoga berjaya dalam dunia yang serba canggih ini ! jangan hampakan harapan ibu bapa ^^ sekian, wassalam ~




bilemana dunia berada di hujung jari ~

p/s : bilemana cegu ingin beri nasihat :D

terima kasih kerana membaca ^^

mood : beruntung ~

8 orang menjerit:

Freaky said...

dapat keyboard laser macam tu best gak na show off

ketabahan hati wan ! said...

haha tulah,,,sgt best ~

cucu umie said...

meang kemajuan telah dikecapi tetapi dek kerana kemajuan ini juga menyebabkan ramai mereka yg tersasar dripada landasan..huhu

ketabahan hati wan ! said...

yg tu betul...dorang tak amik berat dgn harapan mak bapak dorang...;(

syiela said...

best betul tgk keyboard laser tu

SyahmiFikri said...

haish! sekarang semua bertekno kann.. kannn.. budak2 dah lain benar!

hana sudradjat said...

teknologi terlampau canggih skarang.tak tahu mcm mana nak bayang 10 thn lagi camne nanti.

ketabahan hati wan ! said...

tulah sume dh canggih2 huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...