Pages

teman-temanku ~

Thursday, June 9, 2011

datang MALAYSIA buat rusuhan -_-"

baca paper pagi nie, cover depan ada cakap pasal rusuhan lelaki bangla && lelaki myanmar kat taman semarak, nilai. dorang bergaduh antra mereka coz pasal perempuan. haiya, aq rase x patut la nak gaduh2 kat negara orang. korang bergaduh bukannya dapat ape2 pon. last ade jugak antara korang yg cedera. tu nasib baik cedera. kalau ada yg mati ? x ke padan muka haha** jahat gila..:P kesian plak polis kene setlekan dah la sampai pkul 5 pagi baru setle. korang amik mase orang nk tido. kalau datang negara orang, jgn la buat masalah. datang duduk diam2 kan senang haha..korang nak berita lanjut, klik SINI ~ okay sekian, wassalam~


p/s: ni la masalahnya kalau berlakunya lambakan warga asing ;)



kami mahukan kemanan ^^ **gambr selingan ~

terima kasih kerana membaca ^^

mood : macam2 ~

5 orang menjerit:

rara pinkmafia said...

hmm tau takpe.dtg negara org,buat kecoh lak.sabo jelah.tak kuasa mak nyah!

ketabahan hati wan ! said...

haha tula sabor jelah ~

syrupmasin said...

datang tmpt org buad la perangai baek sikit kan..adoii

hana sudradjat said...

no worry be happy.ini sudah masuk dlm list misi saya utk masa hadapan.bakal saya uruskan.insyaalah berjaya. :)

ketabahan hati wan ! said...

gud luck ! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...