Pages

teman-temanku ~

Monday, July 18, 2011

peringatan ~

aq selalu mengeluh. badan letih, tak cukup masa, jadual pack sangat. tapi bila ada masa free, aq habiskan masa tu dgn tido. lepas bangun tido, mulelah otak blank, blur taktaw nak buat apa. tup2 dh malam, then masa berlalu mcm tu je. tak ke membazair ? haish ~


mak selalu pesan
"ALLAH bagi kite masa 24 jam sehari. so pandai-pandailah arrangekan masa tu"
so itu satu PERINGATAN utk aq dan rakan2 blogger semua.
sekian, wassalam~

terima kasih kerana membaca ^^

mood : rehat petang ~

5 orang menjerit:

rara pinkmafia said...

singkatnya masa sgt lah dirasai skrg ni.

SoLy SoLicious said...

ade org mcm xcukup aje 24 jam tuh..nak tmabah lagi jam... ade org pulak cm lame je 24 jam 2...

ketabahan hati wan ! said...

setuju ! mase berlalu sgt la pantas..;)

syrupmasin said...

haha..sep sikit suke tido :D

ketabahan hati wan ! said...

haha yeah ! tapi kdg2 tu jadi lalai la plak..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...