Pages

teman-temanku ~

Friday, March 30, 2012

SBE 3, kelantan lagi~

haish lame x update. entry utk bulan nie satu je hehe. sementara bulan mac berbaki 2 hari lagi untuk tahun 2012 nie, ada baiknya kalau aku update satu lagi entry. **ayat taknak kalah wahaha..sebenanye bukan ape, terlampau sibuk, sampai xde mase nak buat entry haha. :P emm aku nak share beberapa gmbar aku bercuti di kelantan. nak kate bercuti tu, tak la bercuti sangat kan. actually ade tujuan lain. sebagai seorang guru pelatih, SBE (School Based Experience a.k.a Pengalaman Berasaskan sekolah) merupakan  perkara yang wajib dilakukan selama empat semester. then 4 semester lagi akan bermulanya praktikum. so kat sini aku taknak cerita pengalaman aku kat sekolah, **nnt praktikum baru story pasal skolah an. hehe. now juz nak share gambar bercuti-cuti malaysia kat kelantan hehe. so jom layan ~


memancing, aktiviti wajib hehe


ketam oh ketam ^^


kepanasan memancing hehe


lepaking at airport PC ^^


makan dulu ^^


air kelapa minuman wajib.


hepi go lucky !


mandi manda ^^


beramah mesra dengan org kampung ~


menanti ~


pengorak masa depan negara ~


senyum sket ~


^^


bowling2 hehe


lepak2 ~


kreatif ~




devil ! hehehe


idea ! hehe


emm gambar banyak lagi, tapi malas pulop nak upload semua haha. cukup sekadar ini kot. sekian wassalam ~
p/S : seronok cuti2 malaysia. next trip, sabah sarawak ;)

terima kasih kerana membaca ^^

mood : santai ~

4 orang menjerit:

frogos said...

ooo bakal cikgu..enjoy your trip

http://ournext.blogspot.com/

ketabahan hati wan ! said...

insyaALLAH ^^,

nabilasyazween said...

Ketam kurapppp ! HAHAHAHAHA. Lama tak singgah sini.

ketabahan hati wan ! said...

cis ! haha hang pulon ! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...