Pages

teman-temanku ~

Thursday, June 2, 2011

esok kelik kelate ~~

entry khas buat cik butang..esok aq kelik kelate. kalau aq jumpe pompuan yg pandai buat keropok lekor mcm mane ? haha. esok aq nak kelik kelate,,ade kenduri kawen. seronok tgk orang kawen hehe..kawen care kampung sgt meriah ! suasane dye x mcm kat bandar hehe...okay tu je sekian, wassalam ~


semoga selamat sampai ke destinasi ^^

terima kasih kerana membaca^^

mood : balik kampung ~

6 orang menjerit:

nabilasyazween said...

Dang, kau teruk . Aku nak gelakkan kau kalau kau tak dapat bwk balek gepren.

ketabahan hati wan ! said...

haha tak bek la gelak2 ngahah..:P tapi aq balik kejap je..mcm mustahil plak nak jumpe dlm tempoh 3 hari haha

nORmAL said...

wah bestnya nak balik kampung...

hehheh saya lak tak sabar nak balik tanjung karang hehhe... dekat jerk tapi ketidaksabaran itu membuatkan saya tak leh wat keje hehe...

hati-hati dijalan raya ok..

Sunah Mohammad said...

selamat pergi dan selamat kembali... ameen..

msredcheesecake said...

Mr wan,
Samat bali kampung....

ketabahan hati wan ! said...

thanks yg mendoakan ^^ wan dah selamat balik hehe && selamat sampai ^^ kampung memang best ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...